Publicerad 27 mars, 2018 - Blogg

Uteserveringspremiär 1 april!


Ett efterlängtat vårtecken på Avenyn är när uteserveringarna äntligen öppnar för säsongen. Och vips så finns det nästan dubbelt så många sittplatser på Avenyn.

Som vi alla längtat! Gå med, bjud in dina vänner och häng med i Avenyns facebook-evenemang inför den stora premiären.

Ett säkert vårtecken på Avenyn och de kringliggande gatorna är när uteserveringarna traditionsenligt äntligen öppnar den 1 april och sommarsäsongen blir definitivt ett faktum. Under några veckor har restaurangerna byggt för fullt för att bli klara till den stora premiären. Här finns många härliga uteserveringar där du kan njuta av både sol och skugga samtidigt som du tar något gott att äta eller dricka. Avenyns stora serveringar bjuder på bra sol- och spanläge över paradgatan. Södra vägens uteserveringar bjuder på lite lugnare atmosfär med flera charmiga uteserveringar i trädgårdsmiljö.

Liksom några tidigare år har några av Avenyns restauranger så kallade satellitserveringar. Det är Vigårda, Wärdshuset Tullen, Tvåkanten och Espresso House som har 4 meter breda och 10-15 meter långa uteserveringar placerade på Avenyns båda sidor mellan Kristinelundsgatan och Engelbrektsgatan.

Hitta din favorituteservering bland Avenyområdets restauranger och caféer.