Publicerad 30 augusti, 2019 - Guide, Hälsa & skönhet

Skönhetsguiden Avenyn


Klippning, massage, tandblekning, fillers, kemisk peeling eller skinbooster, men vart skall man gå? Här har vi samlat Avenyområdets alla skönhetssalonger på ett och samma ställe!

Aveny Frisersalong

Tegnérsgatan 10 |  031-711 88 56
En riktig herrfrisör! Beställ gärna din tid via telefon.

Avenyns Fotklinik

Geijersgatan 16 |  031-16 92 87
Fotklinik som funnits sedan 1942. De erbjuder, förutom medicinsk fotvård, även fot- och benmassage, benvaxning, vårtfrysning och klassisk manikyr.

Beauty Corner

Södra Vägen 34 | bcorner.se
Här har du en helhetsfokuserande skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Hos Beauty Corner kan du göra både fransförlängning, kosmetisk tatuering, fillers, tandblekning och mycket mer.

Care of Hår & Hud

Götabergsgatan 18| coharohud.se
Hos Care of Hår & Hud kan du få en ny frisyr, ett par timmars avslappnande behandling för ansikte och kropp eller goda råd om skönhet och hudvård. De erbjuder ansiktsbehandlingar från bl.a Bioline, DermaCeutic och Comfort Zone.

Dermakliniken

Engelbrektsgatan 32 | dermakliniken.se
I hjärtat av Göteborg, intill Avenyn, ligger Sveriges första MediSPA. Dermakliniken erbjuder ansikts- och kroppsbehandlingar samt medicinskt inriktade behandlingar, allt från estetisk ögonplastik till injektions- och laserbehandlingar. Alla behandlingar syftar till att ta fram det bästa i dig.

Estetikkliniken

Geijersgatan 10 | estetikkliniken.com
ESTETIKKLINIKEN är specialiserad på estetiska injektionsbehandlingar och erbjuder flera olika behandlingsformer, de vanligaste och mest efterfrågade är botox- och fillersbehandlingar. Därtill erbjuder kliniken bland annat tandblekning med poluslampa, fettreducering, botox mot tandgnissling, svett och migrän samt coaching.

Hypoxi Göteborg

Engelbrektsgatan 24 | hypoxi.se
Hos Hypoxi Göteborg får du fart på cirkulationen och förbränningen i kroppen med hjälp av lätt vakuumträning. Tillsammans med bra kostråd minskar du på naturligt sätt runt midja, mage, stuss och lår. Hypoxi reducerar även celluliter på ett hållbart sätt och ger lymfdränage för svullna och trötta ben. Kombinera med din vanliga träning eller kör en kur som en kickstart!

Institut Harmoni

Södra Vägen 43 | institutharmoni.se
Institut Harmoni är salongen för dig som vill vårda både ditt yttre och ditt inre. Låt din själ få tid till avslappning medan du njuter av en avkopplande massage. Hos Institut Harmoni kan du även hitta ansiktsbehandlingar, vaxning, botox, fransförlängning och produkter.

Klipparna

Södra Vägen 53 | klipparnagoteborg.se
Klipparna erbjuder det bästa inom hårvård och naglar och strävar efter en känsla av retro och lyx, där de små detaljerna, allt från kaffekoppar till speglar, spelar roll. Här ska du ska känna dig unik och uppleva värme, det ska kännas som att komma hem till sin bästa vän.

Laserkliniken

Engelbrektsgatan 34C | laserkliniken.nu
Personalen på Laserkliniken är medicinskt utbildad med 16 års erfarenhet kring laser och utför allt från klassisk ansiktsbehandling, Restylane, Botox, Fillers, hårborttagning med mera. De säljer skönhetsprodukter både i butiken och via deras webbshop.

Life Long Clinic

Vasagatan 58 | lifelong.se
Life Long Clinic erbjuder allt ifrån avancerade friskvårdsbehandlingar mot inflammationer och smärta till medicinska ansikts- och kroppsbehandlingar. De håller sig uppdaterade med det allra senaste inom både hälso- och skönhetsinriktning.

Lifetime Clinic

Avenyn 22 | lifetimeclinic.se
Lifetime Clinic startades år 2012 men öppnade sin klinik i Göteborg först år 2016. Tack vare specialister inom olika områden ställs kunderna och resultat i fokus. Här gör man allt från hårtransplatation, fillers, kemisk peeling, skinbooster och mycket mer. Men Lifetime Clinic utför inte bara behandlingar , det görs även uppföljningar samt ställs svar på frågor.

M Room

Teatergatan 22-24 | mroom.com
M Room erbjuder män en omfattande salongservice utan tidsbeställning. Det enastående servicekonceptet omfattar alla behandlingar från grooming, hårklippning och skäggbehandlingar till avslappnande M Extra vårdbehandlingar.

Salong Randevu

Avenyn 10 | salongrandevu.se
Salong Randevu eftersträvar att inte bara vara en klassisk frisörsalong/barbershop, utan även att blanda och mixa fragment från andra koncept som går i linje med deras. Att därför kunna erbjuda högkvalité slipsar, flugor och manschettknappar (bland annat) till rimliga priser, lyfter verksamheten och inger en exklusiv känsla.

Skönhetskliniken

Götabergsgatan 3 | skonhetskliniken.se
Skönhetskliniken är känd för sina kosmetiska tatueringar och specialist på fillers och injektionsbehandlingar. De arbetar med största möjliga kompetens och den allra senaste utrustning – för att göra minsta möjliga insats med finast möjliga effekt. När deras bidrag är som bäst är det så litet att det knappt märks, men du som kund ska lämna kliniken med ett leende på läpparna. Personalen är specialister på för- yngrande effekter som får dig att se mer utvilad ut.

Studio Aroma

Teatergatan 19 | studioaroma.se
Studio Aroma erbjuder avancerad hudvård, IPL/laser och Restylane vid sidan av fotvård, manikyr och massage. De har kvalitetsbehandlingar och produkter för både kvinnor och män. Studio Aroma är auktoriserade hudterapeuter, certifierade masasgeterapeut och har en legitimerad sjuksköterska. Välkommen till Avenyområdets främsta dagspa!

Studio Duo

Södra Vägen 45 | studioduo.se
Besök Studio Duo, sjunk ner i stolen och känn dig trygg. Här har alla i personalen lång erfarenhet inom hårvård. Ditt besök på salongen ska vara din speciella stund och man vill att du som gäst ska gå därifrån inte bara med en ny look, utan också med en massa ny energi!