Årets Avenyföretag

Dags att nominera till Årets Avenyföretag

Årets Avenyföretag är Avenyföreningens utmärkelse till verksamheter som är goda förebilder för övriga företag i Avenyområdet. Syftet med priset är också att inspirera andra företag att våga och att satsa. Välkommen att lämna nomineringar här.

Kriterierna som de nominerade företagen bedöms utefter är:
• Nytänkande och innovation
• Marknadsföring
• Exponering och skyltning
• Kundbemötande och service
• Resultat och tillväxtpotential

Juryn består av Avenyföreningens styrelse. Vinnaren presenteras på Avenyföreningens stora julfest i november, och får då mottaga diplom, ära och applåder. En vecka innan presenteras de tre finalisterna. Vinnaren presenteras också genom pressmeddelande, avenyn.se, nyhetsbrev och i Avenyföreningens sociala medier.

Nominera senast 31 oktober 2018.

NOMINERA HÄR

———————————————————————————————————————————–

Tidigare års Avenyföretag

Årets Avenyföretag 2017 – Göteborgs Stadsbibliotek

Motivering:
”Denna klassiska institution har genom sin renovering skapat en fantastisk mötesplats för alla i Göteborg och förgyller Götaplatsen med sin nya spännande arkitektur. Sveriges i särklass bästa bibliotek och på vår paradgata!”

Årets Avenyföretag 2016 – Nespresso Boutique

aretsavenyforetag2016
Motivering:
”En nytänkande verksamhet med försäljning och service i världsklass. Verksamheten håller hög kvalitet i utbud, service, skyltning och inredning. De är goda förebilder inom nytänkande, innovation, kundservice och framtidstron på Avenyn.”

Årets Avenyföretag 2015 – Oles döttrar

aretsavenyforetag2015
Motivering:
En verksamhet som hänger med i tiden.
På ett enkelt men effektfullt sätt kommunicerar de dagligen med kunderna genom dess höga aktivitet på Facebook och Instagram där responsen blivit stor. Butikens skyltning är inbjudande, varierande och skapar en härlig känsla som även infinner sig när man kommer in i butiken. Här möter personalen kunden med service ut i fingerspetsarna och engagemang. Inte sällan leder det till merköp utan att kunden ens märkt det.”

Årets Avenyföretag 2014 – Scandic Rubinen

scandic_avenyföretag_700x350
Motivering:
”Företaget har en drivande ledare med positiv anda som har tagit verksamheten genom en expansiv fas. Med en inspirerande inredning, design och miljö har verksamheten lockat till sig nya målgrupper och är ett föredömligt skyltfönster mot omvärlden, liksom en stolthet för Avenyområdet. Som resultat av ett medvetet och intensivt arbete inom sociala medier har företaget fått stor publicitet i både lokal- och riksmedia. Scandic Rubinens ekonomiska tillväxt under året är inte någon slump.”

Årets Avenyföretag 2013 – Aveny Blommor

aveny_blommor_arets_avenyforetag
Motivering:
”Med både en spets och bredd samt ett förstklassigt kundperspektiv vinner Aveny Blommor titeln som Årets Avenyföretag 2013. Med handlingskraft, energi och fantasi bjuder de på sig själva och är framstående inom sina vågade satsningar. Aveny Blommor är en engagerad medlem och god förebild för Avenyområdet.”

Årets Avenyföretag 2012 – Earphones

arets_avenyforetag_2012_earphones700x350
Motivering:
”Earphones är en stilren butik som erbjuder besökarna förstklassig service och kunskap. Produktutbudet ligger i tiden och företaget har med sitt driv och sin framåtanda i marknadsföring och nätverkande stor potential att utveckla goda affärer i framtiden. Earphones är goda förebilder för Avenyområdet.”