Publicerad 5 november, 2015 - Hälsa & skönhet, Kultur & nöje, Mat & dryck, Shopping

Fira far med något från Avenyn

john henric, avenyn
Hallå alla pappor därute, på söndag är det er dag! Har du som son eller dotter inte bestämt eller hunnit inhandla något ännu, så kommer här några snabba tips från Avenyn.

Shopping

På Avenyn och kringliggande gator hittar du en mängd butiker som erbjuder det mesta. Är du ute efter klassiska kostymer, tröjor och skjortor varför inte kika in hos Oscar Jacobson eller hos Pierre Gents Shop.
Är din pappa mer av en flugkille än slipskille, då hittar du alla möjliga sorters flugor i olika material, färger och mönster hos John Henric, kolla även in deras stora sortiment av andra accessoarer som väskor, strumpor och scarfsar.

För en pappa med en mer avslappnad stil med en preppy twist ska du ta en sväng förbi Tommy Hilfiger.

Sportfreak, skonörd eller golffantast? Mer shopping hittar du på vår shoppingsida.

olearys, avenyn

Restaurang

Varför inte bjuda pappa på en farsdagsmiddag? På och runt Avenyn finns allt från haket på hörnet, till restauranger med stjärna i Michelin-guiden. Njut av en mosbricka hos Lasse på Heden eller en trerätters på Kometen. Vad än din pappa gillar bäst.

Hitta din favoriträtt bland våra restauranger på restaurangsidan.

Kultur

Ljuv musik för öronen är det hos Göteborgs Symfoniker, som under söndagen har kammarkonsert eller varför inte skratta till Mia Skäringers nya föreställning ”Avig Maria och sångerna jag gråtit till”. På Stora Teatern firar man Sinatra som skulle fyllt 100 år, och detta med en konsert med Bohuslän Big Band.

Mer sång, musik, teater, bio och dans hittar du här.

Träning och hälsa

Att känna sig fåfäng och få en välbehövlig behandling kan även män behöva, ge bort ett presentkort på en klippning eller behandling på någon av Avenyns verksamheter.

Hela listan på vart man kan bli vackrare hittar du här.

scandicrubinen, avenyn

Hotell

Skäm bort pappa med en övernattning på någon av våra fin fina hotell i området. Bo på den italienska rivieran a lá 50-tal hos Hotel Bellora, familjärt hos Scandic Rubinen eller klassiskt hos Elite Park Avenue Hotel.

För skönhetssömnen finner du alla alternativ i denna lista.